Notre Dame des Lan­des havaalanı pro­jesinin iptali ardın­dan, ZAD otonom alanını tahliye etmek isteyen kol­luk kuvvet­leri 9 Nisan sabahı erken saatlerde saldırıya geçti. O tar­i­ht­en beri olay­ları aktif bir şek­ilde izliy­o­rum. Ve direniş devam ediyor!

Pay­laşım­larımın kro­nolo­jik bir öze­ti­ni Kedis­tan’­da­ki köşemde bula­bilir, Face­book hesabım­dan da sıcağı sıcağı­na ulaşabilirsiniz…

Ayrıca Demokrat Haber’de iki bölüm halinde yayınlanan bu Ercan Jan Aktaş röportajını da okuyabilirsiniz…
Fransa’da ekolojik bir direniş: ZAD (Bölüm 1)
ZAD ‘her yerde’, direniş devam ediyor
  (Bölüm 2)

ZAD barikatlarından notlar | 2

Devam ede­cek…


Vous pouvez utiliser, partager les articles et les traductions de Kedistan en précisant la source et en ajoutant un lien afin de respecter le travail des auteur(e)s et traductrices/teurs. Merci.
Kedistan’ın tüm yayınlarını, yazar ve çevirmenlerin emeğine saygı göstererek, kaynak ve link vererek paylaşabilirisiniz. Teşekkürler.
Ji kerema xwere dema hun nivîsên Kedistanê parve dikin, ji bo rêzgirtina maf û keda nivîskar û wergêr, lînk û navê malperê wek çavkanî diyar bikin. Spas.
You may use and share Kedistan’s articles and translations, specifying the source and adding a link in order to respect the writer(s) and translator(s) work. Thank you.
Por respeto hacia la labor de las autoras y traductoras, puedes utilizar y compartir los artículos y las traducciones de Kedistan citando la fuente y añadiendo el enlace. Gracias.
Sadık Çelik on EmailSadık Çelik on Facebook
Sadık Çelik
REDACTION | Journaliste 
Pho­tographe activiste, lib­er­taire, habi­tant de la ZAD Nddl et d’ailleurs. Aktivist fotoğrafçı, lib­ert­er, Notre Dame de Lan­des otonom ZAD böl­gesinde yaşıy­or, ve diğer otonom bölge ve mekan­lar­da bulunuyor.